Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Administradors i edificis

Tots els edificis d'una certa edat requereixen un manteniment, la reparació o la substitució de les seves baixants, claveguerons o desguassos subterranis.

En cas contrari apareixen els habituals problemes de males olors en les finques. Aquestes olors provenen del seu clavegueram, el que genera no únicament les molestes olors però també l'aparició d'insectes com escarbats i, en el pitjor dels casos, rosegadors.

Això és degut al fet que el desguàs subterrani de la seva comunitat de veïns es troba directament connectat a l'embornal sense cap sistema tècnic de prevenció de males olors. La seva solució és senzilla i passa per la instal·lació d'un sifó amb tapa de registre que, generalment, es col·loca en el vestíbul de la seva finca.


Qualitat i seguretat

A Reparación Albañal SL entenem la qualitat del nostre servei i les garanties que oferim com un actiu de gran importància que s'ha convertit en una dels nostres principals avantatges competitives que ens diferencien de la competència.

  • Formaciò plataformes elevadores
  • Formaciò treballs verticals
  • Formaciò espais confinats
  • Nº REA 09000053559


Veure més

construcció de claveguerams
Una altra de les problemàtiques habituals de les comunitats de veïns és el requeriment continuat de cubes de neteja. Una situació molesta per als veïns de la finca i de cost elevat.

Aquesta situació és deguda al mal estat del seu desguàs subterrani o clavegueró que es veu afectat per l'existència de tubs de poc diàmetre, deteriorats pel pas del temps o per problemes amb rates o l'excessiu creixement de les arrels dels arbres propers, entre d'altres. En aquests casos, la construcció d'un nou clavegueró; desguàs subterrani o del baixant o embornal serà la solució, evitant a la seva comunitat de veïns despeses i molèsties.

Sol·licita informació

Possi's en contacte amb Reparación Albañal SL amb nosaltres al telèfon 670 50 29 42 o per correu electrònic a info@reparacionalbanal.com. El visitarem, analitzarem el seu problema i li proporcionarem un pressupost sense cap compromís.

s