Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Construcció, manteniment i reparació de xarxes de desaigües

 • Construcció, manteniment i reparació de tot tipus de xarxes de desaigües, col·lectors enterrats o aeris.
 • Solucionar tot tipus d'embussos de desaigües o reparació de clavegueram.
 • Substituir baixants i desaigües horitzontals i verticals.
 • Construcció, manteniment i reparació de tot tipus de paletes, ja siguin exteriors a vies públiques com interiors en edificis urbans.
 • Anul·lació de pous d'aigua fecal.
 • Sanejament, buidar, netejar i anul·lar tot tipus de fosses sèptiques.
 • Reposició de asfalt en via pública.

Qualitat i seguretat

A Reparación Albañal SL entenem la qualitat del nostre servei i les garanties que oferim com un actiu de gran importància que s'ha convertit en una dels nostres principals avantatges competitives que ens diferencien de la competència.

 • Formaciò plataformes elevadores
 • Formaciò treballs verticals
 • Formaciò espais confinats
 • Nº REA 09000053559


Veure més

Serveis per a

Desguassos subterranis

Administradors

Reparación Albañal SL, com el seu nom indica, es dedica a la reparació i construcció de claveguerons o desguassos subterranis. Així li oferim la nostra experiència i innovació tecnològica per a la reconstrucció de l'antic clavegueró, substituint l'antic i deteriorat per un de nou, complint sempre tota la normativa requerida pel seu ajuntament.

Desguassos subterranis

Constructors

Reparación Albañal SL, com el seu nom indica, es dedica a la reparació Totes les edificacions de certa edat requereixen un manteniment, la reparació o la substitució dels seus baixants, claveguerons o desguassos subterranis. En cas contrari apareixen els habituals problemes de males olors en les finques. Aquests males olors provenen del seu clavegueram, la qual cosa genera no únicament els molestos males olors però també l'aparició d'insectes com paneroles i, en el pitjor dels casos, rosegadors.

Sobre nosaltres

Reparación Albañal SL · Desaigües Barcelona

És una societat limitada de Barcelona que es dedica a la construcció i reparació de claveguerons o desguassos a Barcelona i a tot Espanya, també anomenats desguassos subterranis, baixants i embornals. La missió de l'empresa és la de satisfer les necessitats d'administradors, comunitats de veïns i constructors en la construcció i reparació de claveguerons. Reparació Clavegueró SL desenvolupa tot tipus de projectes, independentment de la seva grandària i sempre amb la preservació del medi ambient com a signe distintiu de la seva activitat.

Reparació Clavegueró SL s'encarrega de tot el procés, des de la reparació i construcció de la seva clavegueró fins a la solució de tot tipus d'embussos en baixants, desguassos, desguassos subterranis, clavegueres o albellons. A més li solucionem tots els tràmits de les llicències necessàries per a l'execució de les obres fins a l'execució de l'obra alliberant a constructors i comunitats de propietaris de qualsevol gestió o preocupació. A més, posem al seu servei unitats mòbils per a urgències.

Sol·licita informació

Possi's en contacte amb Reparación Albañal SL amb nosaltres al telèfon 670 50 29 42 o per correu electrònic a info@reparacionalbanal.com. El visitarem, analitzarem el seu problema i li proporcionarem un pressupost sense cap compromís.