Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Empresa

Reparación Albañal SL · Desaigües Barcelona

És una societat limitada situada a Barcelona que es dedica a la construcció i reparació de claveguerons o desguassos subterranis, també anomenats baixants i embornals. La missió de l'empresa és la de satisfer les necessitats d'administradors, comunitats de veïns i constructors en la construcció i reparació de claveguerons. Reparación Albañal SL desenvolupa tot tipus de projectes, independentment de la seva grandària i sempre amb la preservació del medi ambient com signe distintiu de la seva activitat.

Qualitat i seguretat

A Reparación Albañal SL entenem la qualitat del nostre servei i les garanties que oferim com un actiu de gran importància que s'ha convertit en una dels nostres principals avantatges competitives que ens diferencien de la competència.

  • Formaciò plataformes elevadores
  • Formaciò treballs verticals
  • Formaciò espais confinats
  • Nº REA 09000053559


Veure més

Per què nosaltres?

Reparación Albañal SL s'encarrega de tot el procés, des de la reparació i construcció del seu clavegueró fins a la solució de tot tipus d'embusos en baixants, desguassos, embornals o claveguerons. A més li solucionem tots els tràmits de les llicències necessàries per a l'execució de les obres fins a l'execució de l'obra alliberant a constructors i comunitats de propietaris de qualsevol gestió o preocupació. A més, posem al seu servei unitats mòbils per a urgències.
Reparació de claveguerons

Un dels nostres avantatges competitius més valorat pels nostres clients és la nostra disponibilitat d'unitats mòbils d'inspecció de xarxes mitjançant càmeres de televisió, per a visió interna de canonades i detector d'arquetes mitjançant la nostra xarxa de col·laboradors, el que ens permet saber amb exactitud l'estat del seu clavegueró o canonada. Posem sempre a la seva disposició la tecnologia més actual en reparació i construccions de claveguerons o desguassos subterranis.

Desaigües Barcelona

Sol·licita informació

Possi's en contacte amb Reparación Albañal SL amb nosaltres al telèfon 670 50 29 42 o per correu electrònic a info@reparacionalbanal.com. El visitarem, analitzarem el seu problema i li proporcionarem un pressupost sense cap compromís.

s